Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Mikaela - 28 juni 2009 23:21

I går var jag och Nova på Malins Novalie´s dop. Det var ett jätte vackert ute dop och vädret kunde ju inte bli bättre med ca 30 grader och strålande sol.

Där bjöds vi på smörgåstårta och fika. Efter dopet åkte jag till Lilla VM då Philip spelade. Vi tog även ett dopp i Rännösjön. Efter matchen for vi hem till mormor och morfar där alla (hela tjocka släkten) skulle bli bjuden på fika.


I dag börjadde jag dagen med värdens tabbe. Jag skulle köpa en bröstpump så vi tog och for ner till stan kl 10 men där var det ju hur dött som helst ja så klart för dom öppnar ju tolv. Snyggt jag som jobbar där va faan tänkte jag med.. aja huvuden kan inte alltid vara på topp. For i stället till mamma och släppte av Anders och barnen för Walle skulle ha mat sen dundrade jag ut på birsta i stället där dom faktiskt öppnar kl 10 och köpte en strandfilt och bröstpumpen. Sen for jag och plockade upp Anders och ungarna sen for vi vidare mot ännu en dag på Lilla VM. Efter första matchen for vi till Marmen och badade. Vattnet var iskallt inte alls som i Rännösjön där det var jäte varmt. Så för min del blev det inget badande. Men Walle och Olivia (min kusin) badade. Sen åter tillbaka på Lilla VM för att se sista matchen. Dom kom på 6:e plats av 15 lag så det var rätt OK tyckte jag.


Nu är vi hemma och ser ut som två röda tomater jag om ryggen

och Anders på armarna.


Nu ska jag ta och gå till sängs.... God natt!



Ovido - Quiz & Flashcards